Мідії м’ясо 200-300 в/м, 1 кг
Загальна інформация
Мідії – це двостулкові молюски з видовженою клиноподібною раковиною, внутрішня частина якої вкрита перламутром. Вони вважаються унікальним морським делікатесом і масово вирощуються на спеціальних фермах у Чилі та Китаї за технологіями, що використовуються вже кілька століть.
М’ясо мідій смачне та корисне, його можна готувати різними способами. Варено-морожені мідії достатньо розморозити й додавати в салати, плов, пасту. Вони чудово поєднуються з овочами, макаронними виробами та використовуються у закусках, перших і других стравах.
Мідії є природним антиоксидантом, зміцнюють імунітет, знижують ризик онкологічних захворювань і сприяють профілактиці артриту.
Вага: 1 кг
200-300 шт. на кг.
Умови зберігання: 24 міс. при -18С
