Яблучна кислота 0,5 кг

Яблучна кислота 0,5 кг

330 
Артикул: 100001189

Загальна інформация

Яблучна кислота (E296) — це органічна сполука, є активним інгредієнтом багатьох кислих або терпких страв. У природі яблучна кислота у великих концентраціях присутня на шкірці яблука та у багатьох фруктових і овочевих продуктах, таких як сливи, томати, ягоди смородини, банани. Яблучна кислота не тільки виконує роль регулятора кислотності, але й додається в продукти для надання їм більш насиченого і проникаючого аромату. Вона є більш терпкою, ніж аскорбінова або лимонна кислота.
У харчовій промисловості яблучна кислота використовується у виробництві вина, мармеладу, желе, пастили, морозива та напоїв з фруктовим смаком. Вона також застосовується для виробництва яблучного оцту, оскільки допомагає знижувати вміст мікроорганізмів, грибків і бактерій, що сприяє довшому зберіганню продукції.

У побуті яблучна кислота застосовується для поглинання вологи. Наприклад, мішечки з кристалами можна розкласти в ванній, шафах, комодах і поряд з одягом, щоб уникнути підвищеної вологості. Вона також ефективно очищає від накипу, бореться з різноманітними нальотами на харчовому та хімічному обладнанні і допомагає позбутися іржавих плям на металевих поверхнях.

Країна походження: Корея
Відома як: Яблучна кислота / DL-Malic Acid / Оксибурштинова кислота / Гідроксибутандіова кислота
Хімічна формула: C4H6O5
Кваліфікація: Вищий ґатунок, Харчова добавка Е-296
Вміст основної речовини: 99,4%
Фасовка: Zip-пакет у завакуумованому рукаві
Маса нетто: 0,5 кг
Фракція: Білий кристалічний порошок

Для зв'язку з менеджером
Замовлення в 1 клік
Для заповнення цієї форми увімкніть JavaScript у браузері.
Кошик4
Загалом
1375 
Продовжити покупки
4