Крем кондитерский “Смачно шеф” 26%
Загальна інформация
Крем для збивання “Смачно Шеф 26 %” – це високоякісні пастеризовані вершки для збивання з 26 % жирності.
– при збиванні збільшується в об’ємі в 3-4 рази
– добре утримує форму у збитому стані
– стійкі до заморожування – розморожування у збитому стані
– забезпечують чіткий малюнок при декоруванні.
– мають тривалий термін зберігання.
Температура вершків для збивання має бути від (+2 °C) до (+6 °C).
Відкриту упаковку зберігати в холодильнику за температури від (+2 °C) до (+6 °C) не більше 3-4 днів.
Склад: вода, рослинний жир, цукор, стабілізаційна система, сіль.
Умови зберігання: у сухому місці за температури (+2°C)-(+20°C).
Кількість в упаковці: 12 шт
Упаковка: Тетра-Пак
Країна-виробник: Україна
Строк та умови зберігання: 180 діб, до 25˚С